مربای انجیر
مربای انجیر

مربای انجیر | طرز تهیه مربا انجیر مخصوص سفره افطار , سبک و پر انرژی مربای انجیر

مربای انجیر

طرز تهیه مربا انجیر مخصوص سفره افطار

 

مربای انجیر
مربای انجیر

 

مرباها جزء جدانشدنی سفره ی  ما ایرانی ها هستن و مطابق با فصول مختلف و میوه هایی که وجود داره خانومای کدبانو همیشه بهترین هارو تهیه میکنن

 

مربای انجیر |  انواع مربا و ترشیجات

 

مربای انجیر
مربای انجیر

 

 

مربا انجیر یکی از بهترین خوراکی ها برای سفره افطار ماه رمضان است

 

یکی از بهترین خوراکی ها برای سفره افطار ماه رمضان انواع مرباهاست. در این مقاله طرز تهیه مربا انجیر را آموزش داده ایم.

 

مواد لازم برای تهیه مربا انجیر :

شکر     800 گرم

انجیر     یک کیلو‌

آبلیمو    یک قاشق غذا‌خوری

گلاب      2 قاشق غذا‌خوری

آب         یک لیوان

 

مربای انجیر
مربای انجیر

 

طرز تهیه مربا انجیر :

ابتدا انجیر‌ها را شسته و روی انجیر‌ها با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید.

شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.

 

بعد از جوش آمدن انجیرها را در شربت بریزید و صبر کنید تا انجیر‌ها نرم شده و گلاب و آب لیمو را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید.

 

در این مرحله حتما در ظرف مربا را یک پارچه تمیز گذاشته و حرارت را خاموش کنید و با در بسته بگذارید خنک شود تا شهد به درون انجیر‌ها نفوذ کند و مربا آماده شود.

برای تهیه مربا بهتر است از انجیر‌های ریز و سبز استفاده کنید.

 

مربای انجیر
مربای انجیر

 

نکات تهیه ی مربای انجیر

 

برای تهیه ی مربا بهتره از انجیر های متوسط استفاده کنید و انجیرها نه زیادی نرم باشند و نه کال و سفت.

مراقب سر رفتن مرباتون باشین به خصوص در روشی که از انجیر پوست کنده استفاده میکنید و سعی کنید از حرارت ملایم برای پخت مربا استفاده کنید.

در صورتی که تمایلی به جدا کردن پوست انجیر ندارین بهتره که دم اونو زیاد کوتاه نکنین تا انجیر در حین پخت وا نره .

انجیر سبز نسبت به انجیر سیاه مناسب تره و مربای خوشرنگ تری رو خواهید داشت.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × یک =