طرز تهیه تارت بادمجان ، پیش غذای مجلسی بسیار خوشمزه
این تارت خوشمزه ایرانی را میتوانید هم به عنوان پیش غذا و هم غذای اصلی تهیه و نوش جان کنید …
این بار میخواهیم از خمیر تارت برای یک غذای ایرانی استفاده کنیم. تارتی که به جای میوه روی آن بادمجان قرار دارد میتواند متنوع و هیجانانگیز باشد. این تارت ایرانی را میتوانید هم به عنوان پیش غذا و هم غذای اصلی تهیه و نوش جان کنید …
تارت بادمجان
مواد لازم برای تارت:
- کره سرد ۹۰ گرم
- آرد ۱۳۰ گرم
- نمک و فلفل به میزان لازم
- آویشن یک قاشق چایخوری
- پودرسیر یک قاشق چایخوری
- آب سرد به میزان لازم (تا خمیر درست شود حدودا ۵ قاشق سوپخوری)
مواد سیر و بادمجان:
- بادمجان ۴ عدد
- پیاز سرخ شده ۳ قاشق چایخوری
- سیر تازه ۲ حبه
- نعناع خشک ۱ قاشق چایخوری
- روغن مایع ۵ قاشق سوپخوری
- کشک ۳ قاشق سوپخوری
روش تهیه:
کره سرد، آرد، نمک و فلفل، آویشن و پودر سیر را درون غذاساز ریخته و کاملا مخلوط کنید تا به شکل خرده شن در بیاید.
سپس آب سرد را اضافه کنید تا خمیر درست شود و به دست نچسبد.
خمیر را درون یخچال یک ساعت استراحت دهید و سپس درون قالبهای تارت کوچک باز کنید و حالت دهید.
خمیر را درون فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
از قالب خارج نکنید تا کاملا خنک شود؛
بعد از خنک شدن از قالب خارج کنید و با مواد پرکننده پر کنید.
بادمجانها را حلقه حلقه کنید و به آنها کمی نمک بزنید و کنار بگذارید تا آب بیندازد
سپس به وسیله دستمال آنها را خشک کنید.
۵ قاشق روغن درون سینی فر بریزید.
بادمجانها را به روغن آغشته کنید و درون فر قرار دهید تا در مدت ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد طلایی رنگ شود.
در تابهای سیر و نعنا را همراه یک قاشق روغن تفت دهید.
سپس بادمجانها را نیز اضافه کنید و روی آن را آب جوش بریزید و بگذارید تا بپزند و مزهدار شوند.
وقتی آب آنها کاملا کشیده شد، کشک را اضافه کنید و مجددا ۱۵ دقیقه آنها را بپزید.
در آخر پیاز سرخ شده را نیز اضافه کنید و مواد آماده شده را درون تارتها بریزید و به دلخواه تزیین کنید.
نکته مهم:
به این نکته توجه کنید که آب به اندازهای به بادمجان اضافه کنید که باعث شلی آن نشود و فقط بادمجانها نرم شوند. در انتها روی حرارت مرتب هم بزنید تا حالت غلیظ و کشدار پیدا کند.