طرز تهیه ترشی لبو
طرز تهیه ترشی لبو

طرز تهیه ترشی لبو

طرز تهیه ترشی لبو

 

شاید اسم ترشی را که می شنوید، به فکر ترشی مرسوم بی افتید اما ترشی های متفاوتی وجو دارد که بسیار خوشمزه و لذیذ هستند. ترشی لبو قرمز یکی از همین ترشی های خوشمزه است که شاید تا حالا نخورده باشید. در این قسمت طرز تهیه ترشی لبو یا همان چغندر قرمز را به شما آموزش می دهیم این ترشی متفاوت می تواند چاشنی خوبی برای سفره شما باشد.

 

طرز تهیه ترشی لبو
طرز تهیه ترشی لبو

 

زمان آماده سازی ترشی لبو

15 دقیقه

 

زمان پخت

45 دقیقه

 

 

سطح مهارت

متوسط

  • دستور آشپزی

مواد لازم

  • لبو (چغندر) 1 کیلو
  • نمک به میزان لازم
  • سرکه سفید به میزان لازم
  • آب 2 لیوان

 

ترشی لبو

 

طرز تهیه ترشی لبو
طرز تهیه ترشی لبو

 

طرز تهیه ترشی لبو

لبوها را بشویید و  داخل قابلمه قرار دهید. روی لبوها تا حدی آب بریزید که لبوها را بپوشاند. سپس روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت 30 الی 45 دقیقه بپزید. تا حدی که چنگال براحتی داخل لبو فرو رود. بسته به نوع لبو و برش های لبو زمان پخت می تواند متغیر باشد.

 

لبوها را آبکشی کنید و آب آنها را نگهدارید. اجازه دهید لبوها کمی خنک شوند. سپس پوست آنها را جدا کنید و به قطعات یا اشکال دلخواه برش بزنید. لبوهای خرد شده را داخل شیشه مورد نظر بریزید.

 

2 لیوان از آب لبو، سرکه و مقداری نمک را در یک شیرجوش بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. زمانی که مایع به جوش آمد آن را داخل شیشه و روی لبوها بریزید. درب شیشه را محکم ببندید و در جای خنک نگهداری کنید.

 

نکته: آب اضافی لبو را دور نریزید و در ظرف مناسب نگهداری کنید. می توانید از آب لبو  بعنوان رنگ در غذاها و دسرهای مختلف  استفاده کنید.

 

  • حاضر است در : 60 دقیقه
طرز تهیه ترشی لبو
طرز تهیه ترشی لبو

 

  • دسته بندی دستور آشپزی : ترشی و شور
  • مواد لازم : سرکه ,  لبو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + چهار =